Bliv hjælper på Nathejk

Bliv hjælper på Nathejk

Har du lyst til at give en hånd med på næste Nathejk - eller vil du bare gerne høre mere om at være hjælper på Danmarks største adventurespejderløb - så kontakt os via linket under hver beskrivelse:


Vil du give deltagerne god mad?
I Nathejk Catering er vi flok glade mennesker, der producerer mad til alle hjælpere og banditter under Nathejk. Der bliver i alt produceret omkring 1.000 portioner mad fra fredag aften til lørdag nat - og søndag morgen serverer vi morgenmad til løbets ca. 800 trætte spejdere. Du kan sagtens melde dig til alene, men klaner og forældregrupper er også meget velkomne. Skriv til vores køkkenchef Nanna og hør nærmere - vi glæder os til at lave mad sammen med dig!
Kontakt Nathejk Catering via dette link

 

Vil du give deltagerne en oplevelse?
Går du med en skuespiller i maven? Brænder du for at fortælle en god historie eller har du bare lyst til at hjælpe til med kostumer og kulisser på Danmarks største adventurespejderløb? Så tag med som postmandskab på Nathejk! Du kan tilmelde dig alene eller sammen med en gruppe. I skal typisk kunne deltage i et par forberende og hyggelige møder/weekender op til løbet, hvor vi forbereder posterne og historien.
Kontakt os her og hør nærmere