Deltagerbreve


Deltagerbrev 2 - info 14 dage inden løbet:

Så er tiden inde – snart skal I rejse ind i Boskovia og overvåge valget. I er officielt præsident Slambérts gæster og har fri indrejse og fri bevægelighed i landet. Vi vurderer dog, at I gør klogt i at passe på jer selv under hele besøget: Vær hurtige, vær opmærksomme og vær på vagt!

Vi glæder os til at se jer på Nathejk 2018, som starter fredag den 21. september på adressen Slagelse Landevej 3, 4220 Korsør.  Starten åbner kl. 21.00 og lukker kl. 21.45. Der er tilmeldt over 150 patruljer på årets løb, så kom i god tid og forvent kø ved indtjek. Vi vil IKKE anbefale, at I planlægger at tage bussen fra Korsør ud til startadressen, for den har ikke plads til ret mange passagerer. Ankommer I til Korsør Station i god tid, er der lige over 7 km at gå. Arrangementet slutter et hemmeligt sted klokken 10.00 søndag. Slutstedet oplyses fra lørdag kl. 21.00 på Nathejks Facebook-side og her på www.nathejk.dk.

SKAL I BOOKE BILLET TIL HJEMREJSEN?
Skal I med tog mod Jylland og Fyn efter løbet? Så vil vi anbefale jer at reservere plads på tog IC 51541 med afgang fra Østerport Station kl. 9.50 mod Esbjerg eller tog IC 51441 med afgang fra Københavns Lufthavn kl. 10.08 mod Aalborg. De tog burde I kunne nå at fange på et af deres stop på Sjælland, hvis I kommer afsted mod en station lidt hurtigt efter løbets afslutning (vi skal nok anvise den nemmeste vej til en station søndag morgen). Tag Rejsekort eller kontanter/mønter med, for I skal muligvis først køre med en lokalbane for at komme til den station, hvor I kan tage med Intercity-toget, I har reserveret plads på.

MEGET VIGTIG LÆSNING: Information til patruljer, forældre og ledere
Vi forventer, at I har læst “Hej Nathejk”-hæftet hjemmefra som forberedelse til løbet (hæftet bliver ikke udleveret på løbet) – I finder fx løbets regler og gode råd til en pakkeliste. Læs eller download “Hej Nathejk 2018” her.

Der findes også to meget vigtige sedler til patruljemedlemmernes forældre og tropsledere.
I skal sørge for, at alle forældre får en kopi af forældreinformationen, for den indeholder bl.a. et nummer, løbets team kan kontaktes på i nødstilfælde. Sedlerne kan hentes ved at klikke her.

SÅDAN ER NATHEJK: Snig jer og undgå at blive fanget
Nathejk er Danmarks største adventurespejderløb – men det er ikke et traditionelt spejderløb med masser af poster og opgaver, der skal løses. Jeres mission på Nathejk er ganske enkelt at smugle en række genstande gennem løbet, nå frem til nogle få checkpoints undervejs og UNDGÅ at støde på løbets banditter (spillet af seniorer), som leder jeres oppakning igennem efter jeres smuglervarer, hvis de fanger jer. På Nathejk vælger I helt selv jeres rute fra checkpoint til checkpoint og det kan godt betale sig at tage nogle omveje, hvis I vil undgå at blive fanget. Går I den direkte vej fra checkpoint til checkpoint, kan I stort set være sikre på, at I bliver fanget. Vi kan også varmt anbefale jer at undgå asfaltvejene på løbet, men i stedet følge stier og krydse gennem landskabet. I vælger selv, hvornår I vil sove, og I skal selv sørge for mad frem til søndag morgen, hvor I får morgenmad.

VIGTIGT: Opdatér jeres patruljeoplysninger
Det er supervigtigt, at vi har de rigtige informationer om alle deltagere i jeres patrulje. Derfor skal I tjekke og rette oplysningerne på jeres patruljeside via det link, patruljens kontaktperson/tilmeldingsansvarlige har modtaget i en tidligere mail fra os. Har I ikke dette link, så skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. I kommer langt hurtigere gennem start, hvis I har indtastet de rigtige oplysninger hjemmefra. Sørg for, at der ved hvert patruljemedlem står et telefonnummer på en kontaktperson (fx en forælder), som vi kan ringe til undervejs på Nathejk, hvis det er nødvendigt. Har spejderen en mobiltelefon med på selve Nathejk, så skriv endelig også den ind.

EFTERTILMELDING: Skal I flere afsted?
Det er en god idé at være mere end tre i patruljen, hvis fx et patruljemedlem må udgå undervejs. Hvis I vil tilmelde ekstra patruljemedlemmer, så kan det godt lade sig gøre frem til torsdag den 20. september kl. 21.00, så længe I ikke bliver flere end syv i patruljen. I skal blot klikke jer ind på jeres patruljeside via det link, jeres tilmeldingsansvarlige har modtaget i en mail fra os. Justér antallet af deltagere til det nye antal på patruljesiden og tilføj oplysninger om det nye medlem og klik på ”Fortsæt”. Derefter kan I betale for den ekstra deltager. Husk at I SELV skal give de nye deltagere dette deltagerbrev og anden information om løbet – vi sender ikke mere ud.

ADVENTURESPEJDLIGAEN: Scor point til patruljen
På Nathejk er der gode muligheder for at samle Adventurespejdliga-point til patruljen: Slipper I fx igennem Nathejk helt uden at blive fanget og når alle checkpoints undervejs, får I 100 POINT til patruljen – det svarer til en 1. plads i ligaens andre løb. Sørg for at få indtastet jeres LigaID på jeres patruljeside nu, for I kan kun få point på Nathejk, hvis I har forsynet jeres patruljeoplysninger med jeres LigaID inden løbet. På Adventuresspejdligaens hjemmeside kan I læse mere om, hvordan I får et LigaID.

MERCHANDISE: Fede Nathejk-produkter
På Nathejk kan I få fingrene i lækre produkter med Nathejks logo – fx t-shirts, drikkeflasker, caps, halsrør og keyhangers. Vi sælger dem ved afslutningen søndag morgen, og tager både imod kontanter, de fleste betalingskort samt MobilePay.

KOM GODT GENNEM NATHEJK: Husk regntøj!
Selv om weekend-vejret ser ud til at blive fint, så husk at tage regntøj med i rygsækken - og tag det på, så snart det begynder at regne. For nogle år siden udgik 150 spejdere på grund af regn i løbets første døgn... og det gider I ikke, vel?

KONTAKT OS
Har I spørgsmål til årets Nathejk eller til jeres tilmelding? Så prøv at tjekke de ”Ofte stillede spørgsmål” på Nathejks hjemmeside og skriv ellers en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mød andre deltagere og få tips & tricks på Nathejks Facebook-side her:
http://www.facebook.com/nathejk

Vi ses i mørket fredag den 21. september lidt uden for Korsør!

Med venlig hilsen
Nathejk

 

 

 

Deltagerbrev 1 (udsendt sidst i august):

Velkommen på Nathejk 2018:

TIL ALLE TROPSSPEJDERE i patruljen:

Situationen op til valget i Boskovia er anspændt. Landet har længe været et diktatur under præsident Slambért - og ved tidligere valg i Boskovia er politiske modstandere og journalister forsvundet på mystisk vis og vi har set massive tegn på valgsvindel. Som særligt udpegede FN-valgobservatører må I straks rejse ind i Boskovia og overvåge valget. I er officielt præsident Slambérts gæster og har fri indrejse og fri bevægelighed i Boskovia. Vi vurderer dog, at I gør klogt i at passe på jer selv under hele besøget: Vær hurtige, vær opmærksomme og vær på vagt!

VELKOMMEN PÅ NATHEJK 2018:
Vi glæder os til at se jer på Nathejk 2018, som starter fredag den 21. september på adressen Slagelse Landevej 3, 4220 Korsør.  Starten åbner kl. 21.00 og lukker kl. 21.45. Vi forventer deltagelse af 150 patruljer på årets løb, så kom i god tid og forvent kø ved indtjek. Der er busstoppested ud for adressen – og ankommer I til Korsør Station i god tid er der lige over 7 km at gå. Så er I fint varmet op.
Arrangementet slutter et hemmeligt sted klokken 10.00 søndag morgen (slutstedet oplyses fra lørdag kl. 21.00 på www.nathejk.dk og Nathejks Facebook-side). I et senere deltagerbrev vil I få oplysninger, der gør jer i stand til at booke togbilletter hjem, hvis I har brug for det.

EFTERTILMELDING: Flere medlemmer i patruljen
Vi kan se, at der er ganske mange tilmeldte patruljer, som kun har tre patruljemedlemmer. Det er i sig selv ikke noget problem – men vi vil alligevel opfordre jer til at prøve at få et patruljemedlem mere med. Det sker ofte, at et patruljemedlem må udgå undervejs, og på Nathejk lader vi IKKE patruljer på under tre spejdere fortsætte. Derfor kommer I nemt til at bruge tid på at skulle vente på at blive slået sammen med en anden patrulje eller risikerer måske endda at måtte udgå.
Hvis I vil tilmelde ekstra patruljemedlemmer, skal I blot klikke jer ind på jeres patruljeside via det link, I fik ved tilmeldingen.
Justér antallet af deltagere til det nye antal på patruljesiden og tilføj oplysninger om de nye medlemmer og klik på ”Fortsæt”. Det fører til en betalingsside, hvor I kan betale for de ekstra deltagere - og så skal I alle sammen ellers bare møde op til start i mørket den tredje fredag i september.

VIGTIGT: Opdatér jeres patruljeoplysninger
Det er supervigtigt for Nathejks team – og for jer selv – at vi har de rigtige informationer om alle deltagere i jeres patrulje. Derfor skal I tjekke og rette oplysningerne på jeres patruljeside, som I fik et link til ved jeres tilmelding.
I slipper for ventetid ved løbets start, hvis I har indtastet de rigtige oplysninger hjemmefra. Skriv det rigtige navn og den rigtige fødselsdato på alle patruljemedlemmer – og allervigtigst: Sørg for, at der ved SAMTLIGE patruljemedlemmer står et telefonnummer på en kontaktperson (helst en forælder), som vi kan ringe til når som helst undervejs på Nathejk, hvis det er nødvendigt. Har spejderen en mobiltelefon med på selve Nathejk, er det også en stor fordel at indtaste nummeret på den. Det er meget vigtigt - både for jer selv og for os - at I har tjekket og opdateret alle oplysningerne!

LÆS ”HEJ NATHEJK” ALLEREDE NU:
Hæftet “Hej Nathejk” skal læses af alle i patruljen inden Nathejk som en obligatorisk forberedelse til løbet. I finder fx løbets regler og forslag til en pakkeliste. Læs “Hej Nathejk 2018” her:
http://nathejk.dk/nathejk-for-spejdere/hej-nathejk

Har I spørgsmål til årets Nathejk eller til jeres tilmelding? Så prøv at tjekke vores ”Ofte stillede spørgsmål” på Nathejks hjemmeside eller skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Husk at I kan møde andre deltagere og få tips & tricks til årets løb på Nathejks Facebook-side her: www.facebook.com/nathejk

Vi ses i mørket fredag den 21. september lidt uden for Korsør!

Med venlig hilsen
Nathejk

 

 

Til alle patruljer på Nathejk 2017,

Tak for et fantastisk løb! 153 patruljer stillede til start i Jyderup og hele 147 af dem kom gennem Nathejk 2017 og frem til mål i Slagelse - det er rekordmange.


HVAD SYNES DU OM NATHEJK 2017?
Vi vil meget gerne høre din mening om årets løb, hvis du var med i en patrulje på Nathejk 2017. Det tager 3-4 minutter og du kan svare lige HER.
Send gerne linket videre til de andre i din patrulje, så vi får så mange tilbagemeldinger som muligt,


SE BILLEDER FRA ÅRETS LØB:
Vi har samlet masser af billeder fra årets gangsterløb, og dem kan du se lige HER.

Du kan også gå direkte til billederne af alle patruljer, som I så ud, da I startede i Jyderup - og da I kom i mål i Slagelse. Dem kan du se lige HER.


FÅ ET FLOT NATHEJK 2017-DIPLOM:
Nu kan I få jeres eget diplom som evigt bevis på jeres bedrifter på Nathejk 2017 lige HER.
Bare indtast jeres holdnummer (fx "85" eller "110") på siden, og klik på "find" - så åbner jeres diplom, som er lige til at printe ud, så I kan blære jer i spejderhytten.


HVOR BLEV I FANGET?
Hvor mange gange blev I fanget på Nathejk - og hvor? Nu kan I klikke jer ind på fangstkortet HER og se de rå fangstdata fra Nathejks system på et overskueligt kort. De grønne registreringer er Nathejks checkpoints - de grå er banditternes fangster. Bare indtast jeres patruljenummer (fx "85" eller "110") og klik på "find".


SÆT KRYDS I KALENDEREN:
Næste Nathejk starter fredag den 21. september 2018 - et sted på Sjælland. Vi ses i mørket...

Mange hilsner fra Nathejks team