Deltagerbreve

2013Her kan du læse de deltagerbreve, der er blevet sendt ud til alle patruljer i forbindelse med Nathejk 2016:

"DELTAGERBREV 3" - UDSENDT 26/9-2016 TIL ALLE TILMELDTE TROPSSPEJDERE OG PATRULJERNES KONTAKTPERSONER:


Vi håber, at I havde et godt og hårdt løb i sidste weekend - og at I kom godt hjem! Vi er dybt imponerede over, hvor seje og hårdt fightende patruljerne var på årets løb, og vi glæder os allerede til at se jer næste år!

 

HVAD SYNES DU?
Det ville være en stor hjælp for os i Nathejks team, hvis du vil bruge et par minutter på at fortælle os, hvad du synes om Nathejk 2016 - hvad var godt, og hvad kunne vi have gjort bedre? Så kan vi forhåbentlig lave et endnu federe arrangement næste år. Giv os din mening her:
https://da.surveymonkey.com/r/Nathejk2016spejder

 

PATRULJENS DIPLOM:
I kan få jeres eget diplom som evigt bevis på jeres bedrift på Nathejk 2016. Bare indtast jeres holdnummer (fx "85" eller "110") på siden herunder, og klik på "find" - så åbner jeres diplom, som er lige til at printe ud:
http://tilmelding.nathejk.dk/diplom

 

GLEMMEKASSEN:
"Glemmekassen" åben på Nathejks hjemmeside. Mistede du noget af dit udstyr på årets løb, så tag et kig i vores katalog over fundne og indleverede genstande. Finder du noget, der er dit, så skriv bare til os via formularen nederst på Glemmekasse-siden:
http://www.nathejk.dk/glemmekassen-2016

 

SPEJDERE RYDDER OP EFTER SIG!
Efter årets løb er vi blevet kontaktet af flere beboere i løbsområdet, som er rigtig trætte af at skulle rydde op efter os - især plastik og andet skrald efter patruljers hvilepauser. Det er vi meget ærgerlige over, for det gør det sværere at få tilladelser til spejderløb i området en anden gang. Derfor: Husk nu (og jo ikke bare på Nathejk, men på alle spejderløb og alle andre situationer, hvor i er ude i naturen), at skrald hører til i skraldespande eller i jeres lommer, til I kan smide det ud.

 

HVOR BLEV I FANGET?
Hvor mange gange blev I fanget på Nathejk 2016 - og hvor? Nu kan I se de rå fangstdata fra Nathejks løbssystem for præcis jeres patrulje på et overskueligt kort. De grønne registreringer er Nathejks checkpoints - de grå er banditternes fangster. Bare indtast jeres patruljenummer (fx "80" eller "110") og klik på "find". Bemærk: Vi kan IKKE svare på spørgsmål om registreringerne, men det har været et ønske fra mange at se dem. Prøv selv på:
http://tilmelding.nathejk.dk/kort


Nathejks team vil gerne takke alle deltagere og hjælpere på Nathejk 2016 for at være med til at skabe endnu et fantastisk løb! Husk at I kan se masser af billeder og videoer fra løbet på:
www.facebook.com/nathejk


Vi ses i mørket... den 15. september 2017 et sted på Sjælland.


Mange hilsner
Nathejks team

 

 

"DELTAGERBREV 2" - UDSENDT 9/9-2016 TIL ALLE TILMELDTE TROPSSPEJDERE OG PATRULJERNES KONTAKTPERSONER:

 

Så er tiden inde – det er NU, I skal hjælpe den danske konge Svend Brave Terkilsøn mod de barbariske vikinger fra Nord, anført af Bengt Bersärk. Vi glæder os til at se jer på Nathejk 2016, som starter fredag den 16. september på Roskilde Station. I og de cirka 160 andre patruljer skal møde til start på Roskilde Station ved hovedindgangen ud mod Hestetorvet mellem kl. 21.00 og 21.45. Arrangementet slutter et hemmeligt sted klokken 10.00 søndag. Slutstedet oplyses fra lørdag kl. 21.00 på Nathejks Facebook-side og på www.nathejk.dk. Skal I med tog mod Jylland og Fyn efter løbet, så vil vi anbefale jer at reservere plads på IC 56137 med afgang fra København H mod Aarhus klokken 10.02 eller IC 841 med afgang fra Østerport Station mod Esbjerg 10.18. De tog burde I kunne fange på et af deres stop på Sjælland.

SÅDAN ER NATHEJK: Snig jer og undgå at blive fanget
Nathejk er Danmarks største adventurespejderløb – men det er ikke et traditionelt spejderløb med masser af poster og opgaver, der skal løses. Jeres mission på Nathejk er ganske enkelt at smugle en række genstande gennem løbet, nå frem til nogle få checkpoints undervejs og UNDGÅ at støde på løbets banditter (spillet af seniorer), som leder jeres oppakning igennem efter jeres smuglervarer, hvis de fanger jer. På Nathejk vælger I helt selv jeres rute fra checkpoint til checkpoint og det kan godt betale sig at tage nogle omveje, hvis I vil undgå at blive fanget. Går I den direkte vej fra checkpoint til checkpoint, kan I stort set være sikre på, at I bliver fanget. Vi kan også varmt anbefale jer at undgå asfaltvejene på løbet, men i stedet følge stier og krydse gennem landskabet. I vælger selv, hvornår I vil sove, og I skal selv sørge for mad frem til søndag morgen, hvor I får morgenmad.

VIGTIGT: Opdatér jeres patruljeoplysninger
Det er supervigtigt, at vi har de rigtige informationer om alle deltagere i jeres patrulje.
Derfor skal I tjekke og rette oplysningerne på jeres patruljeside via det link, patruljens kontaktperson/tilmelder har modtaget i en tidligere mail fra os. Har I ikke dette link, så skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. I kommer hurtigere gennem start, hvis I har indtastet de rigtige oplysninger hjemmefra. Sørg for, at der ved hvert patruljemedlem står et telefonnummer på en kontaktperson (fx en forælder), som vi kan ringe til undervejs på Nathejk, hvis det er nødvendigt. Har spejderen en mobiltelefon med på selve Nathejk, så skriv også den ind.

EFTERTILMELDING: Skal I flere afsted?
Det er en god idé at være mere end tre i patruljen, hvis fx et patruljemedlem er nødt til at udgå undervejs. Hvis I vil tilmelde ekstra patruljemedlemmer, så kan det godt lade sig gøre frem til torsdag den 15. september kl. 21.00, så længe I ikke bliver flere end syv i patruljen. I skal blot klikke jer ind på jeres patruljeside via det link, I har modtaget i en mail fra os. Justér antallet af deltagere til det nye antal på patruljesiden og tilføj oplysninger om det nye medlem og klik på ”Fortsæt”. Derefter kan I betale for den ekstra deltager. Husk at I selv skal give de nye deltagere dette deltagerbrev og anden information om løbet – vi sender ikke mere ud.

DOWNLOAD: Information til patruljer, forældre og ledere
Vi forventer, at I har læst “Hej Nathejk”-hæftet hjemmefra som forberedelse til løbet – I finder fx løbets regler og forslag til en pakkeliste. Læs “Hej Nathejk” og download her:
http://nathejk.dk/nathejk-for-spejdere/hej-nathejk

Der findes også to vigtige sedler til patruljemedlemmernes forældre og tropsledere. De skal hentes her:

Vigtig info til forældre:
http://nathejk.dk/component/jdownloads/send/3-info/111-foraeldreinfo-2016

Vigtig info til tropsleder:
http://nathejk.dk/component/jdownloads/send/3-info/112-tropsleder-info-2016

ADVENTURESPEJDLIGAEN: Scor point til patruljen
På Nathejk er der gode muligheder for at samle Adventurespejdliga-point til patruljen: Slipper I fx igennem Nathejk helt uden at blive fanget og når alle checkpoints undervejs, så får I 100 POINT til patruljen – det svarer til en 1. plads i ligaens andre løb. Sørg for at få indtastet jeres LigaID på jeres patruljeside nu, for I kan kun få point på Nathejk, hvis I har forsynet jeres patruljeoplysninger med jeres LigaID inden løbet. Hvis I endnu ikke har et LigaID, så læs her, hvordan I får det: http://adventurespejd.dk

MERCHANDISE: Fede Nathejk-produkter
På Nathejk kan I få fingrene i lækre produkter med Nathejks logo – fx t-shirts, drikkeflasker, caps, halsrør og keyhangers. Vi sælger dem ved afslutningen søndag morgen, og tager både imod kontanter, de fleste betalingskort samt MobilePay.

KONTAKT OS
Har I spørgsmål til årets Nathejk eller til jeres tilmelding? Så prøv at tjekke vores ”Ofte stillede spørgsmål” på http://nathejk.dk/nathejk-for-spejdere/ofte-stillede-sporgsmal-om-nathejk og skriv ellers en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Mød også alle de andre deltagere og få tips & tricks på Nathejks Facebook-side her: http://www.facebook.com/nathejk

Vi ses i mørket... fredag den 16. september på Roskilde Station!

Med venlig hilsen
Nathejk

 

 

 

"DELTAGERBREV 1" - UDSENDT 18/8-2016 TIL ALLE TILMELDTE TROPSSPEJDERE OG PATRULJERNES KONTAKTPERSONER:

VELKOMMEN PÅ NATHEJK 2016:

Vi glæder os til at se jer på Nathejk 2016, som starter fredag den 16. september på Roskilde Station. Mød op på nordsiden af stationen ved hovedindgangen ud mod Hestetorvet. Starten åbner kl. 21.00 og lukker kl. 21.45. Vi forventer deltagelse af op til 150 patruljer på årets løb, så kom i god tid og forvent kø. Arrangementet slutter et hemmeligt sted klokken 10.00 søndag morgen (slutstedet oplyses fra lørdag kl. 21.00 på www.nathejk.dk og Nathejks Facebook-side). I et senere deltagerbrev vil vi få oplysninger, der gør jer i stand til at booke togbilletter hjem, hvis I har brug for det.

 

EFTERTILMELDING: Flere medlemmer i patruljen

Vi kan se, at der er ganske mange tilmeldte patruljer, som kun har tre patruljemedlemmer. Det er i sig selv ikke noget problem – men vi vil alligevel opfordre jer til at prøve at få et patruljemedlem mere med. Det sker ofte, at et patruljemedlem må udgå undervejs, og på Nathejk lader vi IKKE patruljer på under tre spejdere fortsætte. Derfor kommer I nemt til at bruge tid på at skulle vente på at blive slået sammen med en anden patrulje eller risikerer måske endda at måtte udgå. Hvis I vil tilmelde ekstra patruljemedlemmer, skal I blot klikke jer ind på jeres patruljeside, som I fik et link til i forbindelse med jeres tilmelding. Justér antallet af deltagere til det nye antal på patruljesiden og tilføj oplysninger om de nye medlemmer og klik på ”Fortsæt”. Det fører til en betalingsside, hvor I kan betale for de ekstra deltagere - og så skal I alle sammen ellers bare møde op til start i mørket den tredje fredag i september.

 

VIGTIGT: Opdatér jeres patruljeoplysninger

Det er supervigtigt for Nathejks team – og for jer selv – at vi har de rigtige informationer om alle deltagere i jeres patrulje. Derfor skal I tjekke og rette oplysningerne på jeres patruljeside, som I fik et link til i forbindelse med jeres tilmelding. I slipper for ventetid ved løbets start, hvis I har indtastet de rigtige oplysninger hjemmefra. Skriv det rigtige navn og den rigtige fødselsdato på alle patruljemedlemmer – og allervigtigst: Sørg for, at der ved SAMTLIGE patruljemedlemmer står et telefonnummer på en kontaktperson (helst en forælder), som vi kan ringe til når som helst undervejs på Nathejk, hvis det er nødvendigt. Har spejderen en mobiltelefon med på selve Nathejk, er det også en stor fordel at indtaste nummeret på den. Det er meget vigtigt - både for jer selv og for os - at I har tjekket og opdateret alle oplysningerne!

 

LÆS ”HEJ NATHEJK” ALLEREDE NU:

Hæftet “Hej Nathejk” skal læses af alle i patruljen inden Nathejk som en obligatorisk forberedelse til løbet. I finder fx løbets regler og forslag til en pakkeliste. Læs “Hej Nathejk” her.

 

NATHEJK-RABAT HOS SPEJDER SPORT: Spar 25% på regntøj

Det er supervigtigt at huske ordentligt regntøj på Nathejk - for så er jeres chancer for at gennemføre løbet nemlig meget større. Derfor giver Spejder Sport jer nu 25 % Nathejk-rabat på udvalgt regntøj på www.spejdersport.dk. For at få rabatten skal du bare indtaste fordelskoden 'Nathejk16' undervejs i bestillingen. Tilbuddet gælder, så længe lager haves. Fordelskoden kan benyttes frem til 30/9 og kan ikke kombineres med andre rabatter. Se alle de udvalgte produkter her.

 

Har I spørgsmål til årets Nathejk eller til jeres tilmelding? Så prøv at tjekke vores ”Ofte stillede spørgsmål” eller kontakt os via den mail-adresse, I fik oplyst ved tilmeldingen.

Husk at I kan møde andre deltagere og få tips & tricks til årets løb på Nathejks Facebook-side her: www.facebook.com/nathejk

Vi ses i mørket fredag den 16. september i Roskilde!

Med venlig hilsen

Nathejk